Site Tool
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
Vi ste ovdje: Naslovnica arrow Prodajni asortiman arrow Mobihel arrow MOBIFleet
MOBIFleet
 

MOBIFleet je NOVI Heliosov sistem miješanja koji korisnicima daje sigurno rješenje za repariranje svih vrsta gospodarskih vozila – kamiona, autobusa, željezničkih vagona, kamionskih cisterni, te osobnih vozila.

MOBIfleet idealno je rješenje za korisnike reparaturnih premaza koji zahtijevaju visoku kakvoću i jednostavnu primjenu. Sistem po svim kriterijima odgovara strogim europskim propisima o prisustvu hlapivih organskih spojeva (VOC).

Široka upotrebna vrijednost MOBIfleet-a rezultat je primjene modularnog sistema miješanja koji je sastavljen od seta pigmentnih pasti za miješanje i raznih vezivnih sustava (bindera). S 27 različitih pasta MOBIFleet MIX možemo pripremiti čitav spektar nijansi boja koje su potrebne za taj segment vozila. Tri paste sadrže olovne pigmente ali se svaka receptura može pripremiti i bez njihove upotrebe. Sve paste sadrže visokokvalitetne pigmente koji jamče odličnu, prije svega vremensku i svjetlostalnu, postojanost premaza.

Fizikalna svojstva završnog premaza ovise o izboru jednog od MOBIFleet 2K bindera na osnovi akrilnog veziva što kupcima omogućava odabir sistema koji najviše odgovara njihovim trenutačnim i stvarnim potrebama.

  • MOBIFleet 2K HS Binder F90 low VOC
    visoke je koncentracije suhe tvari što mu omogućava znatnu uštedu vremena i novca jer je za postizanje propisane debljine premaza i željene pokrivosti, za većinu nijansi, dovoljno nanošenje 1-2 sloja. Premaz ima vrlo lijep i pun izgled, a odlikuju ga izuzetna vremenska, kemijska i mehanička otpornost. Pripravljena se nijansa miješa u omjeru 3:1 s MOBIFleet 2K utvrđivačem F95 i razrjeđuje s 10-15% MOBIFleet 2K razrjeđivača F98.
  • MOBIFleet 2K HS Binder mat F91 low VOC
    namijenjen je za pripremu matiranih nijansi za razne namjene, a prije svega za lakiranje plastičnih dijelova vozila. U tom je slučaju omjer miješanja s MOBIFleet 2K urvrđivačem F95 5:1.
  • MOBIFleet 2K HS HB Binder F92 low VOC
    namijenjen je za pripremu premaza koji će se upotrebljavati u teškim uvjetima rada i jamči maksimalnu mehaničku i kemijsku zaštitu. Njegove su prednosti što se nanosi u jednom sloju i mogućnost bezračnog (airless) špricanja, a miješa se s MOBIFleet 2K utvrđivačem F95 u omjeru 3:1 i razrjeđuje s 10-15% MOBIFleet 2K razrjeđivača F98.

Za manje popravke (djelomična lakiranja) najčešće osobnih vozila u sistemu imamo MOBIFleet 2K Aditiv koji omogućava brže sušenje premaza. U pripremljenu boju sa utvrđivačem dodaje se umjesto razrjeđivača u omjeru 10-15%.

Tehnički list (TL) Sigurnosno tehnički list (STL)
MOBIFleet MIX
MOBIFleet 2K HS Binder F90 low VOC
MOBIFleet 2K HS utvrđivač F95
MOBIFleet 2K HS razrjeđivač F98
MOBIFleet 2K Aditiv