Site Tool
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
Vi ste ovdje: Naslovnica arrow O nama arrow Matični podaci
Općenito

Helcom trade d.o.o. je trgovačko društvo registrirano za proizvodnju, trgovinu i usluge, a osnovna djelatnost poduzeća je distribucija i prodaja boja i lakova za sve vrste površina, građevinskog materijala za završno uređenje interijera i exterijera, autoreparaturnog programa, soboslikarskih i autolakirerskih alata i pribora.

Tvrtka Helcom trade d.o.o. osnovana je 28.01.1992. godine, kao distributer kemijske industrije HELIOS d.d. iz Slovenije za područje sjeverozapadne Hrvatske, a početkom 2006. godine distributivno područje prošireno je i na područje istočne Hrvatske.

Osnivač i direktor tvrtke Helcom trade d.o.o. je Izidor Juriša, oecc. Tvrtka danas zapošljava 40 djelatnika i raspolaže sa opremljenim skladišnim prostorima ukupne površine 4.000 m2, dok je za potrebe veleprodajnih kupaca na terenu gotovo neprekidno 10 dostavnih vozila.

Sjedište tvrtke Helcom trade d.o.o. nalazi se u Varaždinu, u Gospodarskoj ulici 40; i tu su smješteni: uprava poduzeća, uprava maloprodaje, računovodstvo i financije, komercijala, jedno od tri veleprodajna distributivna centra i jedna od sedam prodavaonica sa mješaonom boja i lakova.

Sve prodavaonice tvrtke Helcom trade d.o.o. opremljene su sistemima za nijansiranje i miješanje boja, i to: HELIOMIX sistemom koji kupcima omogućuju izbor između više od 3.000 nijansi boja za uređenje interijera i eksterijara; te MOBIMIX sistemom za nijansiranje autolakova, koji se po želji kupaca pune i u sprejeve.

Stručni kadar tvrtke u svakom trenutku stoji Vam na raspolaganju i rado ćemo Vas savjetima pratiti od odabira najprikladnijeg materijala za kvalitetnu i učinkovitu zaštitu podloge - do odabira odgovarajuće tehnike za postizanje željenih rezultata u području dekorative!